egy4top
اهلا بك زائرنا الكريم فى ايجى فور توب سيبك من الكلام الفكسان دا نكلم جد ازيك يا زائرنا الكرييييييييم على الاخر و سمعنى احلى سلام من احلى منتدى لأحلى زائر بص يا معلم انت كل الى عليك تسجل فى المنتدى مش هاياخد منك غير دقيقة و نص بالظبط ..............

egy4top

 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
~عاشقة الاهلي~
 
mmhagnee
 
The Emperor
 
احمد جميعى
 
elromancy
 
MerozZSpears
 
abeed2011
 
mido
 
wgergeus
 
فجر الاسلام وعفارم
 
المواضيع الأكثر نشاطاً
امبراطور المنتدى
لعبه البرصه بين الشباب والبنات
لعبه حلوه مــــــــــــــــــــــــوز
لعبة التوقعات :: لعبة جامدة جداً :: الكل لازم يدخل
رسالة إلى عاشق......
المواقع الاباحية امتحان الايمان والعقول والاخلاق
يلا نعد والي يوصل لخمسه يختاااااار عضو ويهديه هديه
اوصل لخمسه تبقى شاطر وكمان جدع
كريستيانو رونالدو
البيت بيتك
المواضيع الأخيرة
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 1 عُضو حالياً في هذا المنتدى :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 1 زائر

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 63 بتاريخ الأربعاء يوليو 13, 2011 2:49 pm

شاطر | 
 

 اطباق رمضانيه هنديه 201

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
~عاشقة الاهلي~
عضو سوبر ستار
avatar

الجنس : انثى عدد المساهمات : 157
الرصيد : 2979
السٌّمعَة : 68
تاريخ التسجيل : 11/07/2011
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : NoNe

مُساهمةموضوع: اطباق رمضانيه هنديه 201   الثلاثاء يوليو 12, 2011 9:32 pm

اكل هندي حار بالصور، اكلة هندية حارة




المقادير
صدور دجاج تندورى ومستوية
الخلطة
بصلة متوسطة ومقطعة
1\4كوب كاجو
فلفل اخضر حار
كزبرة خضرة

ملح +فلفل اسود
جنزبيل طازج
شطة أو فلفل أحمر (على حسب الطلب تكون الحرارة) +كمون +قرفة بسيط+فص حبهان مطحون

***مقادير الصلصة ***
ملعقة صغيرةكمون حصى
بصلة متوسطة مفرومة
توم مفروم
فلفل اخضر حار مفروم
طماطم مقطع قطع صغيرة
علبة زبادى
1\2كوب كريمة لبانى
كزبرة خضرة مفرومة

الطريقة
نضع كل مكونات الخلطة فى الخلاط ونفرمهم ناعم ثم نضعهم فى طاسة بها زيت بسيط ونقلبهما على النار لمدة 10دقائق حتى يغلظ قوامها
ناتى
بطاسة ونضع فيها زيت بسيط وكمون حصى والبصلة ونقلبهما ثم نضع التوم
والفلفل الحار والطماطم ونقلبهم جيدا ثم نضع عليهم خليط الخلطة ونقلبهم
جيدا ثم نضع الزبادى والكريمة ونقلبهم جيدا ثم نقطع صدور الدجاج قطع متوسطة
ونضعها فى الصلصة والكزبرة الخضرة المفرومة ونقلبهم لمدة 5دقائق حتى
يمتزجوا ثم نضعهم فى طبق التقديم ونزينهم بكزبرة مفرومة ونقدمها مع بيض
مسلوق وبالهنا والشفا

_________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mmhagnee
مشرف


الجنس : ذكر عدد المساهمات : 131
الرصيد : 184
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 12/07/2011
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : footbal
المزاج المزاج : زي ما عقلي يقولي

مُساهمةموضوع: رد: اطباق رمضانيه هنديه 201   الإثنين أغسطس 01, 2011 1:26 am

شكرا ليكي Laughing

_________________
Razz Mad Laughing Cool Shocked Surprised Sad Smile Very Happy Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Neutral pirat tongue cheers bounce bounce cheers lol! lol! king
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اطباق رمضانيه هنديه 201
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
egy4top :: المنتديات العامة :: منتدى المرأة-
انتقل الى: